August 2019

  • Cum selectăm bucatele la un vin bun?

    Cea mai cunoscută şi cea mai uzuală este metoda lui Mercadini...

  • Noutăți de la F'autor

    2017 Fume Blanc
    2017 Tempranillo

  • Noutăți de la Gitana Winery

     2015 Lupi

  • Puterea şi delicateţea vinului Rosé

    Culoarea roz nu constituie un motiv de indulgenţă.

  • Noutăți de la Minis Terrios

    2014 Cabernet Sauvignon Limited

  • Care vin este mai benefic – cel roşu sau cel alb?

    Discutând efectul benefic al vinului, trebuie să accentuăm că vinul roşu nu este mai benefic decât cel alb...

  • Noutăți de la Purcari

    2018 Traminer de Purcari

  • Perceperea vinului concret din pocal

    Vinul reprezintă o substanţă chimică complexă. Majoritatea substanţelor din componenţa acestuia dispune de gust şi miros.

  • Noutăți de la Javgur

    2016 Chardonnay