Colecție noastră de vinuri

Enoteca reprezintă o colecție de impresii despre fiecare gust nou și aromă nouă a vinurilor, care au calitatea, armonia, tăria și caracterul lor tipic.

Prin selectarea vinurilor din cele mai bune regiuni vinicole ale Republicii Moldova, am colectat o colecţie unică de vinuri. Astăzi colecţia noastră include peste 350 de vinuri etalate pe rafturi, având corelaţie avantajoasă dintre preţ şi calitate, şi peste 10 000 de sticle depozitate la păstrare.


Pornind exclusiv de la calitatea lor, vinurile au fost selectate și incluse în colecție după soiuri, nu după producător. La noi puteţi savura vinuri monosortale și vinuri de cupaj; vinuri roșii, albe și roze; vinuri moderate, spumante, de desert și speciale, precum și de băuturi tari produse din alcool de struguri.

Activitatea noastră vizează vinurile de toate categorii de prețuri: vinuri de categoria Select "pentru fiecare zi"; vinuri de categoria Reserve maturate în butoaie de stejar, cu nişte perspective bune de păstrare; vinuri de categoria Premium Reserve, înalt apreciate de cunoscători şi colecţionari veritabili: vinuri faimoase şi legendare, fiecare cu istoria sa.


Noi am depozitat la păstrare circa 50 de vinuri de calitate înaltă – peste 10 000 de sticle. Ca urmare, deja astăzi, 30 de vinuri sunt disponibile doar la noi, aceştia lipsind chiar şi la producători. Dacă observaţi pe rafturi vinul cu eticheta "Exclusive", aveţi şansa să faceţi un cadou unic, fie pentru sine, fie pentru o persoană dragă.


Faceţi cunoştinţă cu lista vinurilor excluzive păstrate la enoteca Invino:

Detalii

Aceste vinuri sunt disponibile doar în colecţia noastră de vinuri, reprezentând nişte rarităţi, vinuri excluzive şi visul oricărui cunoscător.