Granovia Wines

Omul de afaceri american Alvin Granoff, fost legislator american, și-a lansat la Chișinău un brand propriu de vinuri — Granovia Wines.Alvin Granoff a activat între 1983 – 1995 în Camera Reprezentanților din Dallas (Texas, SUA), iar după încheierea carierei politice, a dezvoltat afaceri în agricultură, juridică și industria hotelieră. După embargoul rus la vinuri, a vizitat de mai multe ori Republica Moldova, fiind încrezut în potențialul vinurilor moldovenești.

Compania pe care a fondat-o la Chișinău a selectat mai multe vinuri premium de la câteva vinării din Moldova, pe care le-a îmbuteliat sub o marcă comercială proprie. Granovia Wines a îmbuteliat inițial circa 40 000 de sticle de vin moldovenesc, iar la elaborarea cupajelor au fost implicați sommelieri și oenologi din Italia.Granovia se axează pe accederea pe piețele nordice, Europa și Asia, selectând doar vinuri premium din Republica Moldova.

În prezent, compania are în portofoliu zece tipuri de vin: câteva monosoiuri. Granovia Merlot Rose 2016 – a fost recompensat recent cu medalie de argint la prestigiosul concurs Berliner Wein Trophy.

Produsele întreprinderii sunt prezentate la enoteca Invino la preţuri atractive:

  • 2016 Granovia Chardonnay
Chisinau, str. G. Bănulescu-Bodoni, 45 Office. 414
+373-6069-7777‬