Restaurantul Divus este specializat în bucătărie europeană, cu accent pe fripturi și carne. Calificarea bucătarului Stanislav Osipenco, câștigător al concursurilor internaționale, se manifestă prin atenția la detalii în procesul de pregătire și servire a capodoperelor sale gastronomice rafinate.
Duminica, 23 octombrie, ora 17:00 la enoteca Invino va avea loc o serată enogastronomică. Bucătarul-şef al Divus Stanislav Osipenco şi sommelierul al Invino Inna Sanghina au selectat îmbinări individuale de 5 bucate delicate şi 5 vinuri elocvente:
• tar tar picant de picania pe pizzetta de orez+ 2021 Domeniile Vorniceni Trei Mândre /Viorica-Floricica-Feteasca Regală/
• carpaccio de creveti cu sos lichi, catina si chili + 2020 Chateau Cristi Chardonnay
• file de biban cu crema de morcov , sos fenicul si kaffir lime + 2021 Roz de Vara (Cabernet Sauvignon-Merlot) Land of Basarabia
• sirloin (New-York) steak cu crema de conopida si mousse din ciuperci albe + 2018 Taraboste Pur Aristocrtaic (Cabernet Sauvignon-Merlot) Chateau Vartely
• semifreddo din batat cu crema caramel si nuci curry + Vinaria din Vale Spumant Rosé Demisec (Pinot Grigio)
Prețul este 600 MDL. Rezervarea locurilor se face la numărul de telefon 022-909-944, 079-830-988. Numărul locurilor este limitat, așa că nu vă gândiți prea mult.