Lo Chef CAFE şi enoteca Invino invită gurmanzi şi cunoscători ai vinului la următoarea serată enogastronomică. Bucătarul-şef al LoChef Marian Danu şi sommelierul-şef al Invino Druta Mihai au selectat 5 îmbinări individuale de bucate delicate şi vinuri elocvente.
Deci, vineri 9 martie, la ora 18:00, toate persoanele doritoare vor putea participa la degustare.
Programul include:
-antipasto Italiano (carpaccio de caracatiţă) + 2015 Radacini Sauvignon Blanc,
-salata din fenicul, citrice şi smântână acră + 2016 NOVAK Winery Chardonnay Clasique
-crespella Italiana + 2017 GOGU Winery Rosé
-musculeţ de vită in sos Bourbon + 2015 Aeroplane Cabernet Sauvignon, Et Cetera Wines
-tiramisu al Café + 2011 Fautor Winery Sauvignon Blanc Late Harvest
Preţul – 350 MDL.
Rezervarea se face prin telefon 022-909-944, 079-033-385. Numărul de locuri este limitat, să nu staţi mult pe gânduri.