ChocoWine: şase îmbinări de vin servite cu ciocolată

"Ciocolata reprezintă un produs, care este dificil de îmbinat cu vin. De regulă, sommelierii spun că ciocolată nu se combină cu vin.

De Ziua îndrăgostiţilor, la enoteca Invino s-au adunat persoanele hotărâte să depăşească acest stereotip şi să descopere nişte îmbinări ideale pentru ciocolată. Conform cercetărilor efectuate de savanţi britanici, din fiecare 10 persoane, ciocolata este pe plac celor 14.

Proprietarii Invino, fiind amatori pasionaţi  ai acestui deliciu, au invitat în calitate de partener al degustării pe proprietara şi ciocolatier a patiseriei "Вишневый Дом", Nadejda Vişnevski-Ipatieva. Nadejda a propus şase feluri de bomboane de ciocolată hand-made, iar sommelierul Invino, Inna Şanghina, a asortat pentru aceştia nişte vinuri însoţitoare..."

Mai multe informaţii citiţi în articolul de Anghelina Taran: "ChocoWine: шесть винных пар к шоколаду" .

vinul și ciocolată