Food&Wine: Tastes of Autumn

seara într-un bar de vin

Asemenea serate reprezintă un interes prin faptul că însuşi nu cunoşti care va fi gustul tău plăcut, doar îmbinarea enogastronomică constituie o mică descoperire a gustului.

Pe primul loc s-a clasat îmbinarea nr. 1 – tartaleta "Ceaţa matinală" şi vinul Exceptional Riesling, 2014  de la Vinăria Asconi.

Pe locul doi s-a clasat îmbinarea nr. 2 – chifla "Pădurea de toamnă" şi vinul Individo Feteasca Neagră, 2016 de la Chateau Vartely, precum şi îmbinarea nr. 3 – tortul "Gouda" şi vinul Cuvee Prestige Rose Brut de la Cricova.

 Pe locul trei s-a clasat îmbinarea nr. 4 – desertul "Trifle" şi vinul Moscato de la Asconi.

Aceste îmbinări enogastronomice pot servi drept izvorul de inspiraţie pentru crearea unor îmbinări inedite ale vinului şi bucatelor. 

seara într-un bar de vinseara într-un bar de vinseara într-un bar de vinseara într-un bar de vinseara într-un bar de vinseara într-un bar de vinseara într-un bar de vinseara într-un bar de vinseara într-un bar de vinseara într-un bar de vinseara într-un bar de vinseara într-un bar de vinseara într-un bar de vin