Salamuri crud-afumate – o gustare tradiţională îmbinată cu vin. Fabrica de mezeluri ROGOB, fiind una dintre liderii pe piaţa Moldovei, a lansat recent o nouă serie premială a produselor de firmă Prestige, utilizând în reţetă vinuri albe şi roşii, precum şi divinuri.
Vineri, 25 octombrie, ora 19:00, la enoteca Invino va avea loc degustarea enograstronomică. Şeful-sommelier al Invino Druţă Mihai împreună cu brand managerul al companiei ROGOB Valeriu Triboi au selectat nişte îmbinări elocvent ale salamurilor crud-afumate nu numai pentru vinuri roşii, dar şi pentru vinuri albe, precum şi sherry brandy. Programul va include:
- Salam ”De Milano” + 2015 Equilibrium Rkatsiteli de la Unicorn Winery Moldova
- Salam ”De Transilvania” + 2014 Et Cetera Wines Cuvee Blanc Premium
- Salam ”Moldovenesc” + 2013 Et Cetera Wines Merlot
- Salam ”De Moscova” + 2014 Purcari Wines Vinohora Rara Neagră-Malbec
- Salam ”Servelat De Chișinău” + 1990 Gloria Reserva de la Vinaria Ialoveni
La fel, veţi avea posibilitatea să descoperiţi totul, ce aţi dorit să cunoaşteţi despre producerea salamurilor crud-afumate, dar aţi ezitat să întrebaţi.
Preţul 250 MDL. Rezervarea se face prin telefon: 022-909-944, 078-946-718. Numărul de locuri este limitat – să nu staţi prea mult pe gânduri.