VinoNuovo: PURCARI LIMITED EDITION

Colectia de vinuri în Ediția Limitată de la Chateau Purcari este pentru cei care știu exact ce vor în viață. Și ceea ce vor este exclusiv și special. Fie că sunteți niște devoratori de artă sau luptatori pentru libertate, aici veți găsi un răsfăț în ediție limitată.

Vinurile au fost elaborate de prof. Federico Giotto, oenolog italian, din Veneto. El spune: „Un vin grozav nu se naște niciodată în pivniță. În podgorie se generează materia primă, din sol se naște caracterul particular, iar munca în vinărie își propune să scoată în evidență adevărata identitate a vinului”.

Sâmbătă, 16 octombrie, la ora 18:00, în enoteca Invino, va avea loc prezentarea întregii linii Ediția Limitată de la Purcari. Într-un program:
• Cuvee de Purcari Alb Brut
• 2020 Traminer de Purcari
• 2019 Malbec de Purcari
• 2018 Feteasca Neagră de Purcari
• 2018 Shiraz de Purcari

Noile vinuri sunt prezentate de Chateau Purcari Wine Ambassador – Dumitru Coșleț și sommelierul-șef a enotecii Invino Mihai Druţa.

Prețul este 300 MDL. În preț sunt incluse și gustări. Rezervarea locurilor se face la numărul de telefon 022-909-944, 078-946-718. Numărul locurilor este limitat, așa că nu vă gândiți prea mult!

ATENȚIE: Participanții la degustare trebuie să prezinte un certificat COVID-19 (certificatul de vaccinare sau rezultatul testului sau un certificat al unei boli anterioare).