Vino e Pecorino

degustare de brânzeturi italiene și vinuri moldovenești

Vineri, pe 02 februarie, la ora 19-00, la enoteca Invino veţi avea parte de întrevedere cu o persoană interesantă şi roadele muncii sale. Invitatul nostru este compania Sălașul Baciului.    

Familia Dorina Baciu şi Valeriu Motoroi locuiesc în satul Sadaclia. După mai mulţi ani de trai în Italia, ei au revenit în Moldova şi au lansat propria afacere de caşcavaluri tari fabricate din produse autohtone conform tehnologiei italiene.

Seara această veţi degusta:

  • caşcaval Caciotta din lapte de vacă;
  • trei tipuri de caşcaval Pecorino din lapte de oaie – de la cel tânăr până la destul de maturat;
  • caşcaval Pecorino maturat în vin.

Сele cinci îmbinări diferite de caşcaval şi vin vor fi prezentate de sommelierul-şef al enotecii Invino Mihai Druţă şi preparatorul de caşcavaluri Dorina Baciu.

Rezervarea se face prin telefon: 022-909-944, 079-033-385. Numărul de locuri este limitat, să nu staţi mult pe gânduri.