Vin et Profiteroles

Profiteroluri şi vin constituie o combinaţie inedită? Ba nu! Doar ce reprezintă un profiterol? Prăjitură pufoasă, fină şi... cu umplutură mistică. Crema fiartă tradiţională nu este obligatorie: fantezia cofetarului poate survola fără limite.

Pe 21 septembrie, ora 19:00, la enoteca Invino va avea loc prezentarea unui cofetar cu fantezie – Vladislava Bulighina, renumită prin capodoperele sale de la patiseria franceză Delice d'Ange. Vlada va prezenta un proiect de autor unic – profiteroluri cu vin. Veţi avea ocazia să însuşiţi nişte îmbinări de gusturi şi arome definitive:  

  •         pere/ricotta/bacon + 2016 Aurore Feteasca Neagră-Tempranillo de la Fautor Wines
  •         ficat/măr/frişcă/scorţişoară/ghimbir + 2016 TarabostePinotNoir de la Chateau Vartely
  •         somon/castraveţi/brânză dulce/smântână/mărar + 2017 Alb de Oniţcani Barique de la Novak
  •         conopidă/frişcă/brânză cu mucegai/struguri + 2017 Blanc de Merlot de la Gogu Winery
  •         ricotta/coacăză neagră/mentă + Sauvage Rose Extra Brut de la Cricova

Vladislava va fi asistată de sommelierul enotecii Invino Inna Şanghina. Rezervarea se va face prin telefon 022-909-944, 079-033-385. Numărul de locuri este limitat- să nu stați prea mult pe gânduri.