Restaurantul Tbilisi garden & restaurant reprezintă o imersiune în bucătăria naţională georgiană şi într-un mediu vibrant de cordialitate şi prietenie.
Vineri, 29 noiembrie, ora 19:00, la enoteca Invino veţi avea ocazia să cunoaşteţi ospitalitatea adevărată caucaziană, să gustaţi bucate georgiene de la bucătarul-şef al restaurantului Tbilisi Artiom Ilcenco şi să savuraţi vinuri moldoveneşti din soiurile de struguri tradiţionale „georgiene”, selectate de sommelier Inna Şanghina.
Programul va include:
• Gebzhalia (rulouri de caşcaval suluguni cu umplutură de mentă şi sos de frişcă) + 2017 Alb de Onițcani Rkatseteli NOVAK Winery
• Lobio de Mingrelian (fasole roşie cu condimente georgiene, nuci şi rodie) + Equilibrium Rkatsiteli Unicorn Winery Moldova
• Cacliani (rulouri de vinete coapte cu umplutură de nuci) + 2017 Freedom Blend Chateau Purcari
• Asorti de carne pregătită în tandoor +2015 Saperavi Gitana Winery 1953
Prețul 350 MDL. Rezervarea se face prin telefon: 022-909-944, 078-946-718. Numărul de locuri este limitat, să nu stați prea mult pe gânduri.