Persona: Boris Găină. Wine and Healthy Lifestyle

Sâmbătă pe data de 8 iunie, ora 19:00 academicianul-oenolog Boris Găină va fi în vizită la Invino. Boris Găină – savant celebru cu renume mondial, academician-coordonator al Secției de Științe Agricole AȘM. Experiența sa științifică este aproape de 50 ani; în anul 1993 Organizația Internațională a Viei și Vinului (OIV) i-a oferit înaltul titlul „Personalitatea Anului în Lume în Oenologie”. Datorită inițiativelor și eforturilor sale în Moldova au început a fi cultivate așa soiuri de viță de vie ca Chardonnay, Sauvignon și Pinot Noir. Interesele sale științifice sunt extrem de numeroase, iar experiența sa practică este de neprețuit.

Nu ratați posibilitatea unică de a afla primii despre realizările și situația actuală a oenologiei moldovenești și să petreceți o seară de neuitat alături de o personalitate interesantă, profesionistă în format absolut exepțional. Alături de dl Găină în acestă seară va fi somelierul cunoscut al Invino Enotecca Inna Șanghina.

Prețul 250 lei. Gustările sunt incluse. Rezervările la nr.telefon 022-909-944, 078-946-718. Numarul de locuri sunt limitate. Vă așteptăm!