OSHO bar&kitchen reprezintă un restaurant popular de bucătărie europeană. Vineri,4 mai, la ora 19:00, enoteca Invino și restaurantul OSHO vor aduna prietenii la următoarea serată enogastronomică. Bucătarul-șef al OSHO Yan Maslyukov și sommelierul de la Invino Inna Sanghina vor pregăti niște îmbinări food&wine de autor.
Programul include:
gazpacho de gogoșoare + 2016 Timbrus Rosé
carpaccio de carne de vițel cu maioneză de creveți și pateu de iepure +Radacini Vintage Pinot Noir
confit de rață cu miere de trufe și țelină coaptă + 2014 Vinaria Nobila Caberent Sauvignon
choux cu vișină + 2014 Asconi Winery Exceptional Riesling
Prețul – 350 MDL.
Rezervarea se face prin telefon 022-909-944, 079-033-385. Numărul de locuri este limitat, să nu stați mult pe gânduri.