It’s Chianti Season

Restaurantul Chianti Chisinau nu necesită recomandări. În spiritul tendinţelor globale, gastronomia este abordată de către acesta bazându-se pe Calitate de autor, Caracter sezonier, Localitate şi Hibriditate. 
Vineri 12 octombrie, ora 19:00, la enoteca Invino restaurantul Chianti Chisinau va prezenta un meniu de toamnă elaborat special cu prilejul Zilei Vinului. Nu rataţi ocazia să savuraţi nuanţele franco-italiene ale bucatelor tradiţionale moldoveneşti acompaniate cu cele mai bune vinuri din Moldova!
Programul va include:
• bruschetta cu rosbif şi vânătă + 2017 Sol Negru Traminer-Feteasca Albă, Asconi Winery
• supa cremă de dovleac cu ghimbir + 2017 Chateau Cristi Chardonnay Barrel Fermented
• mămăligă cu sos de trufe şi ouă de prepeliţă + 2016 agrici.wine Feteasca Neagră
• cheese cake cu pere şi cătină albă + Asconi Winery Moscato Vin Special Dulce
• bomboană cu prune, alune, ciocolată belgiană şi crunch de nucă, + 1994 Shervin Armonios, Vinuri Ialoveni 

Îmbinările enogastronomice vor fi prezentate de şeful Chianti Chisinau Alexandru Butnaru Александр Бутнару şi somelierul Invino Inna Sanghina. 
Preţul 300 MDL. Rezervarea se face prin telefon 022-909-944, 078-946-718. Numărul de locuri este limitat, să nu staţi mult pe gânduri.