Invitaţii noştri sunt restaurantul Jeraffe şi bucătarul-şef al acestuia Alexei Poleakov
De peste 13 ani restaurantul Jeraffe îşi surprinde clienţii prin abordarea sa inedită a modului de pregătire şi servire a bucatelor. Alexei Poleakov şi Chef-Sommelierul al enotecii Invino DrutaMihai au asortat nişte îmbinări elocvente, care nu vor lăsa nici o persoană indiferentă:
- Bruschetta cu fructe uscate şi nuci / Bruschetta cu miere şi struguri / Prune uscate cu caşcaval Dorblu în bacon / Măsline şi olive picante în sos Kaori + pocal de Carlevana Chardonnay 2012 de la DionysosMereni
- Rulada din mușchiuleț de porc cu carne de pui şi xeres dresat cu sos delicat, salată de grapefruit şi profiterol cu crema de caşcaval + pocal de CuveeRouge 2014 de la EtCeteraWines
- Panna Cotta delicată cu vişină + pocal de Traminer 2016 de la AtuWinery