THE CHARM OF FUIOR - II

Tot ce vă oferă restaurant Fuior Gourmet este tradițional și în același timp modern. Chef Andrei Latul prepară din produsele din partea locului, din tradițiile din partea locului și cu aceeași inspirație din partea locului bucate moștenite de la strămoși, dar condimentate cu spiritul tehnologiilor moderne.

Sâmbăta, 14 mai, ora 18:00 la enoteca Invino va avea loc o serată enogastronomică. Bucătarul-şef al Fuior Andrei Latul şi sommelierul al Invino Inna Shangina au selectat îmbinări individuale de 4 bucate delicate şi 5 vinuri elocvente:

• sparanghel cu ryazhenka panna cotta + 2021 Alb de Mereni, Carlevana
• rulouri de vinete + 2021 Bravoure Rosé /Malbec/, Chateau Cristi
• curcan la gratar cu sparanghel + 2020 Castel Mimi Orange /Chardonnay/ + 2017 Aurore Rara Neagră, Fautor
• mousse de ciocolată cu coacăze + 2019 Individo Rara Neagră-Malbec-Shiraz, Chateau Vartely

Prețul este 450 MDL. Rezervarea locurilor se face la numărul de telefon 022-909-944, 079-830-988. Numărul locurilor este limitat, așa că nu vă gândiți prea mult.