Tot ce vă oferă un restaurant nou Fuior Gourmet este tradițional și în același timp modern. Chef Andrei Latul prepară din produsele din partea locului, din tradițiile din partea locului și cu aceeași inspirație din partea locului bucate moștenite de la strămoși, dar condimentate cu spiritul tehnologiilor moderne.
Pe data de 6 noembrie, vineri, la ora 19:00 la enoteca Invino va avea loc o serată enogastronomică. Bucătarul-şef al Fuior Andrei Latul şi sommelierul-şef al Invino Druta Mihai au selectat 5 îmbinări individuale de bucate delicate şi vinuri elocvente:
• Mousse din păstrăv afumat + Sauvage Rose Extra Brut Combinatul de Vinuri "Cricova" S.A.
• Role din ardei copt, ghiveci din legume coapte + 2018 Feteasca Regala Domeniile Pripa
• Clătite din dovlecei cu caviar de știucă + 2017 Alb de Oniţcani & Riesling GOGU Winery
• Mici cu piure de mazăre verde + 2014 Feteasca Neagră Vinăria DAC
• Babă Neagră şi Chișinău de seară + 2017 Ciotra Cabernet Sauvignon KaraGani Winery
Prețul este 350 MDL. Rezervarea locurilor se face la numărul de telefon 022-909-944, 078-946-718. Numărul locurilor este limitat, așa că nu vă gândiți prea mult.