Un platou cu caşcaval - este ceea ce se asortează perfect cu vinul.

Un platou cu caşcaval - este ceea ce se asortează perfect cu vinul.Un mixt de caşcavaluri este servit atât ca un fel de mâncare principal, cât şi ca o gustare pentru vin, și chiar ca un desert. Nu trebuie neapărat să mergeți la un restaurant pentru a vă delecta cu acest fel de mâncare. 

O puteți face şi la domiciliu, alegând anume acele brânzeturi și produse care vă plac mai mult:
* caşcavalurile sunt plasate în sensul acelor ceasornicului - de la cele mai fine până la cele mai picante,
* caşcavalurile se servesc pe rând, începând cu cele fine și treptat se trece la cele mai picante,
* pe farfurie ar trebui să fie cel puțin trei tipuri de cașcaval, cu cât mai variat, cu atât mai bine,
* de regulă , platoul cu caşcaval poate fi completat cu diferite fructe uscate şi struguri. 
Bon appetite!