Colecție de autor

Enoteca este o colecție de impresii despre fiecare gust nou: calitatea sa, consistența, intensitatea și tipicitatea.

Vinurile din colecție sunt clasificate nu după producători, dar după soiuri. Și ne-am condus în acest demers exclusiv după calitate. La noi ve-ți găsi vinuri de soiuri unice și de cupaj; vinuri roșii, albe și roze; vinuri liniștite - spumante, de desert și speciale, de asemenea băuturi tari obținute din struguri.

Astăzi, colecția reprezintă peste 200 de denumiri de vinuri cu cel mai bun raport ”calitate-preț”:

Categoria Select
Vinuri tinere. Calitative și accesibile după preț, care au trecut preselecția degustatorilor noștri. Corespund în totalitate definiției ”vinuri pentru fiecare zi”.

Categoria Reserve
Vinuri de calitate înaltă, cu vechime, maturate în butoaie și cu gust echilibrat. Sunt deschise cu ocazia unor evenimente memorabile, aceste vinuri sunt capabile să le facă de o însemnătate mai mare.

Categoria Premium Reserve
Vinuri extraordinare. Sunt vinuri destinate în mod special pentru adevărați amatori și colecționari. Cantitatea acestor vinuri este limitată. Primind în dar un asemenea vin, omul cunoscător va aprecia corespunzător atitudinea dumneavoastră față de el, dar și gustul dumneavoastră.

Din vinurile selectate noi am ales 50 de vinuri cu cea mai bună perspectivă de învechire și am pus la păstrare peste 10 000 de sticle.